04 de gener 2021

Joc d’orientació/gimcana per fer a la ciutat de Castelldefels

Esteu en una pàgina d’un joc bastant fàcil per fer en família o individualment, però, compte!, l’objectiu és caminar (NO és un joc virtual) i conèixer indrets de la nostra ciutat passant una estona divertida.

És un exercici d’orientació en mapa i un joc de cerca de detalls singulars. Heu de trobar els punts assenyalats en el plànol i respondre les preguntes de cada punt en concret.

DADES del CIRCUIT:

  • Recorregut: 8,5 km
  • Desnivell: acumulat + 80 m / acumulat - 80 m (total 160 m) / alçada màx.: 40 m.
  • Durada aproximada mínima: 3 hores
  • Punts singulars: 23

INSTRUCCIONS:

  • El recorregut comença a l'oficina principal de Turisme de Castelldefels (carrer del Pintor Serra Santa, 4) i heu d’anar trobant els punts en el mapa seqüencialment des del 01 fins al 23. - A cada punt heu de respondre una pregunta que té relació amb l’indret on esteu. Quan acabeu podeu veure les solucions o bé, si heu fet l’avaluació directa, obtindreu el resultat i les respostes errònies. Heu de respondre les 23 preguntes obligatòriament.
  • Les preguntes estan agrupades per zones geogràfiques i per pàgines d’aquest blog. A cada una d’aquestes pàgines teniu el mapa global, però també un mapa amb més detall de la zona on hem agrupat les preguntes. Al final de cada pàgina trobareu l’enllaç per anar a la següent.

MATERIAL QUE NECESSITAREU:

  • Un mòbil amb accés a internet per anar seguint el recorregut i les preguntes en aquest blog.
  • Un plànol de Castelldefels, que el podeu demanar a l'oficina de Turisme, per poder trobar els punts singulars del joc. També podeu utilitzar el plànol que l’Ajuntament inclou al seu WEB:  https://www.castelldefels.org/ca/mapes.asp
  • Una brúixola és recomanable (molts mòbils la incorporen), almenys per saber on està el nord i també perquè hi ha alguna pregunta en què es necessita saber on estan els punts cardinals.
  • Paper i bolígraf per anotar les respostes, però també poder fer-ho seguint l’examen d’autoavaluació que trobareu en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckZsoj2UijbDxEbtMCy9FgEjFia6Bnlu08pIdLYLuAVYbE9Q/viewform?usp=sf_link. Si opteu per anar seguint l’examen d’autoavaluació haureu de fer el recorregut tot seguit o bé anotar-vos les respostes en un paper i en acabar, sigui que heu fet el recorregut un dia o en varius, podeu fer l’examen i obtindreu directament l’avaluació i la correcció de les preguntes que hagin estat mal contestades, les heu de contestar totes i al final cliqueu on diu “enviar”, tot seguit us dirà la vostra avaluació i les preguntes errònies, si n'heu encertat 11 estareu aprovats! 😊.

El CERN i els autors del joc no es fan responsables de l'ús d’aquest, ni dels danys que puguin produir-se per la bona o mala interpretació de les explicacions, ni de les errades que hi puguin haver, ni dels canvis que es puguin produir en els carrers en el temps. Els participants han d’acceptar els riscos propis d’un recorregut urbà i ha de respectar les normes de circulació pertinents.

IMPORTANT: No enregistreu la ruta amb GPS, Wikiloc o qualsevol altre sistema electrònic. Si ho féssiu, NO les publiqueu ni les pengeu a cap WEB d’intercanvi de rutes tipus wikiloc. La gràcia del joc es perdria i deixaria de tenir sentit tal com s’ha pensat.

Per començar cliqueu l’enllaç: gimcana